Blogg paus..

Det har gått en tid sedan vi bloggade, har haft mycket att stå i men nu är vi förhoppningsvis igång igen...

Mycket har hänt sedan sist men kanske allra viktigaste våran Halloween tölt som i år blev en succé! Uppdaterar er med bilder inom kort.

För några dagar sedan skakades hästvärlden och framförallt världscupen i hoppning av en fruktansvärd händelse som många kommer att komma ihåg länge.

"Eric Lamaze hade Hickstead under hästens 15 år i livet. Ekipaget var regerande olympiska mästare och Hickstead utsågs på VM i fjol till bästa häst. De satsade under hösten för att försvara OS-guldet i London. Efter Hicksteads plötsliga död talar nu Eric Lamaze ut om händelsen.– Vi slutförde rundan, jag red runt och var på väg ut när han bara kollapsade och dog av en hjärtattack. Vi hade honom till han var 15 och vi hade en fantastisk tid tillsammans, säger ryttaren i ett uttalande, enligt kanadensisk press."(http://www.expressen.se/sport/ridsport/1.2615883/tavlingen-i-verona-stalls-in-permanent)

Detta påminner oss alla om hur jobbigt det är när våra fyrbenta vänner vandrar vidare och att vi ska njuta varje sekund man har tillsammans...

 

 


Kommentarer
Postat av: Lucas Gustavsson

Anmäl dig till dagens blogg hos mig och ta del av mina 1800 läsare om du känner för det :)

2011-11-08 @ 12:15:06
URL: http://modegrabben.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0